O nama

PUZZLE IMPRESSURA

Adresa: Jordanovac 19, 10000 Zagrebpuzzle-piece-icon-30738
OIB:
Telefon: +385 91 539 2809
Radno vrijeme: 08–17h
E-mail: puzzleimpressura@gmail.com

U sklopu našeg proizvodnog i prodajnog asortimana sve značajniji udio zauzima izrada personaliziranih puzzli, izrađenih prema specifičnim željama naručitelja (foto, logo, marketing motiv, slika, …etc.).

Puzzle izrađujemo i isporučujemo u količinama od jednog originalnog primjerka do velikih količina u serijskoj proizvodnji za ugovorenog naručitelja.

Radi li se o pojedinom kupcu u maloprodaji, veleprodaji, tvrtki, obrtu, instituciji, događaju marketing akciji etc., u mogućnosti smo udovoljiti svim željama i poslovnim zahtjevima partnera, odnosno kupaca.

Naša organizacija, opremljenost i iskustvo rezultiraju pouzdanom isporukom gotovog proizvoda na dogovorenoj lokaciji u vrhunskoj kvaliteti i najkraćem mogućem roku

Na području grada Zagreba isporučujemo gotov proizvod u roku do 1 dana od konačne narudžbe.Za isporuku van područja Zagreba organiziramo dostavu brzom paketnom distribucijom na lokaciju kupca-naručitelja.

Posjedujemo značajno iskustvo i reference u radu sa Foto salonima i radnjama.( Kodak, Konica, Foto Raf, Duga,Ilica 203, Foto Zagreb, Nana, Max, Foto Sandi ,etc).

Poslovna suradnja sa renomiranim tvrtkama (Kraš, Nestle, Jamnica) donjela namje iskustvo i u izradi većih serija sa definiranim motivom,oblikom proizvoda i zahtjevnim marketingom.

Posebni značaj sveprisutnoj Internet prodaji i marketingu. Ovaj vid nastupa na tržištu planiramo dalje razvijati te se prilagođavati zahtjevima i potrebama tržišta, odnosno kupaca.

Naš proizvodni program prilagođen je individualnim zahtjevima i potrebama kupaca.

Izrađujemo uzorke, predlažemo vizualna rješenja, nudimo pakiranja sa logom naručitelja, dizajn, motive, pripremu za Web, kao i ostale usluge iz domene grafičke pripreme i izrade.

U našoj proizvodnji koristimo vrhunske materijale renomiranih dobavljača, što jamči kvalitetu, dugotrajnost i uporabljivost proizvoda, kao i dugoročno zadovoljstvo kupaca.

Osnovni proizvodi koje preporučujemo za početak poslovne suradnje su :
– puzlle na odgovarajućem kartonu u dim.od-do
–  puzlle na magnetskom nosaču u dim od-do
–  puzlle razglednice, čestitke u dim od-do

Izuzetno bi nas veselio Vaš eventualni inicijalni interes za program i usluge koje nudimo.

Ukoliko želite da Vas detaljnije upoznamo sa svim opcijama eventualne poslovne suradnje, komercijalnim uvjetima, tehničkim i tehnološkim mogućnostima, uzorcima, kao i svemu ostalom što bi moglo doprinjeti realizaciji poslovne suradnje na obostranu korist, slobodno nas  kontaktirajte na gore naveden brojeve ili mail u bilo koje doba dana.

Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge kao i za suradnju pri realizaciji Vaših ideja.

U slučaju ugovaranja poslova sa trećima nudimo atraktivne i stimulativne uvjete.

Zahvaljujemo na Vašem interesu te se nadamo Vašem pozivu za osobni kontakt i prezentaciju naše tvrtke, odnosno proizvoda i usluga koje nudimo.